SUGARCRAFT GUN

A must have tool for all sugarcrafters


comes with 16 interchangeble disc.

Use the gun to produce:
ropes
ribbons
grasses
hair
twisted rope
square border line
flat lines
and many more


Note: Mix gumpaste with a little of vegetable fat to ease the pump action 

RM140.00
Buy It Now

3 comments:

aunty bakers said...

Salam..nak tanya..kalau guna gun ni senang tak sbb baru-baru ni beli kat wilton jenis manual kena tekan..sampai sakit tangan tapi nak keluar tali 1" pun susah

cuppieslina said...

Aunty Bakers, gun yang ini pun manual jugak. Maknanya lepas bubuh sugarpaste dalam dia, kena press with hand. BUT...the trick is to uli sedikit veg fat with the sugar paste supaya dia senang ditekan keluar nanti. Hope this helps

shereen shukor said...

Salam. Seronok betul shopping dekat blog you ni. Dah beli dua jenis alphabet cutter...Cuma nak beli gun ni, tapi dah out of stock.Nak order la...bila boleh dapat ya? hopefully you can help.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...